‘Tikkie’ toegevoegd aan de Webseller lesmethode voor E-commerce

Na een uitgebreide pilot in een horecabedrijf in Amsterdam is betaal-app Tikki per nu ook in te zetten bij de afhandeling van betalingen in webshops. Vanaf oktober 2018 gaan circa 20 webshops die werken op Magentoof een zelf ontwikkeld platform, betalingen via Tikkie afhandelen.

Naar aanleiding van het nieuwsbericht op Twinklemagazine.nl heeft Exalo Media, de uitgever van de Webseller lesmethode, besloten Tikkie op te nemen in de lesmethode. Webseller – Online Marketing en E-commerce voor mbo is een digitale lesmethode welke inmiddels door ruim 1000 studenten gebuikt is. De studenten maken kennis met zowel gangbare betalingsmethodes als iDEAL en PayPal als de nieuwste betalingsmethoden zoals Cryptocurrencies en Tikkie.

Over Tikkie

Tikkie is een app voor je smartphone waarmee je heel eenvoudig geld terugvraagt aan bekenden, via bijvoorbeeld Whatsapp. Het is ontwikkeld door 5 personen die in dienst zijn van ABN Amro, een grote Nederlandse bank. De app kan door iedereen worden gebruikt, ook als je niet klant bent bij ABN Amro. En dat is eigenlijk de kracht van Tikkie. Alle belemmeringen om het te gebruiken worden weggenomen.

afbeelding tikkiebetaling
afbeelding tikkiebetaling

(Bron: hoofdstuk 2.2 uit Webseller – E-commerce voor Handel en Commercie“)

Over Webseller

De Webseller Lesmethode is de meest complete methode voor online marketing en e-commerce voor het mbo. Zorgvuldig samengesteld en met praktijkvoorbeelden. Compleet digitaal via de Webseller ELO.

De lesmethode kenmerkt zich door de aansluiting bij de beleefwereld van de student. Door middel van een mix van opdrachten, Youtube-filmpjes en boeiende lessen wordt de studenten op een interessante manier de basis van e-commerce aangeleerd. In het 2e leerjaar leren de studenten werken met een WordPress webshop. Teksten schrijven volgens de MBTI-methode behoort ook tot de vaardigheden.

Doordat ‘Webseller’ een digitale lesmethode is kan er handig worden ingespeeld op de actualiteit. Op 14 september schreef Twinkle Magazine het artikel “Tikkie wordt betaaloptie in webshops” en op 19 september publiceerde de uitgever de paragraaf over Tikkie in het hoofdstuk ‘Online Betalen’.

De Webseller lesmethode voor e-commerce wordt aangeboden aan studenten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar welke een voltijd- of deeltijdopleiding volgen binnen de branche Handel of Logistiek.

Voor een overzicht met de overige unieke kenmerken van onze lesmethode verwijzen we u graag naar deze pagina.

‘Tikkie’ is een geregistreerde handelsnaam van ABN Amro.
‘Webseller’ is een geregistreerde handelsnaam van Exalo Media

error: Let op: De teksten zijn beveiligd !!