Licentie: alles wat je moet weten over de Webseller licentie

Soorten en maten. Wensen en behoeften. De Webseller lesmethode voor online marketing en het toepassen van e-commerce wil in ieders wens en/of behoefte voorzien. Niet alleen daarom hebben we complete lesplanningen gemaakt voor 1, 1.5, 2 of 3 jarige opleidingen, ook de modulaire methode is een aanwinst in het bereiken van dit doel.

Daar horen natuurlijk licentiegelden bij. Op onze website in zake webdesign claimen wij enkele malen ‘transparant’ en ‘duidelijk’ te zijn. Dat begint natuurlijk met een zichtbare prijsstructuur. Hieronder vindt u niet alleen de prijzen van de licenties. Ook extra kosten voor bepaalde diensten worden genoemd. En ook hiervoor geldt: hebt u een vraag en/of opmerking? Mail ons!

Licentie

Op de licentie die je bij Studers hebt gekocht staat een unieke code. Deze code dien je in te voeren in de licentiewebshop op onze website. Doorloop het proces en je account wordt geactiveerd. Een precies stappenplan is op de voucher ook afgedrukt. Het is niet moeilijk de code te activeren.

Heb je de licentie in de Webseller Licentie Webshop besteld? Dan is je account gelijk actief en kun je bij het lesmateriaal. Misschien moet je na de iDEAL-betaling eerst even uitloggen en dan weer opnieuw inloggen. Je hoort dan op de pagina met het lesmateriaal te komen. Heb je een vraag hierover? Mail dan naar info@webseller.nl.

Heb je een licentie in onze webshop besteld, dan kan het maximaal 3 werkdagen duren voor het account is aangemaakt. Je ontvangt een mailtje met inloggegevens als het klaar is.

Heb je via studers.nl een voucher ontvangen, dan moet jouw docent de vouchers met naam, studentnummer, etc aan ons doorgeven. Na ontvangst hebben we niet meer dan 3 werkdagen nodig om het account in orde te maken. Heb je een vraag hierover? Dan kun je ons mailen op info@webseller.nl of het contactformulier op onze website gebruiken.

Nee helaas, als je stopt met de opleiding is je licentie niet over te dragen aan een andere student.

Dit heeft er mee te maken dat een account op naam van een persoon staat en daarmee persoonlijk is.

Onze lesmethode voor e-commerce heeft een ISBN-nummer.

– E-commerce voor Handel en Commercie – niveau 3 en 4: ISBN/EAN: 9789090304076

Tussen de Nederlandse en Vlaamse taal kunnen we wel enkele verschillen zitten. Maar, dat zal ons niet tegenhouden! Webseller | Online Marketing en E-commerce is zeker ook in Vlaanderen als lesmethode in te zetten. Sterker nog, we hebben er zelfs al een beetje op gerekend. De domeinnaam www.webseller.be is in ons bezit en we kunnen de methode zo overzetten naar die domeinnaam. Hoewel, dat is toch wel wat veel werk..

Wil uw onderwijsinstelling gebruik maken van onze lesmethode? Alle informatie op onze site geldt ook voor Vlaamse scholen. De .be-domeinnaam leiden we wel om naar de .nl. Het is voor ons efficiënter om met één Elektronische Leeromgeving te werken dan met twee. Zo, hoeven we ook geen andere licentiekosten te berekenen.

Kanttekening: zaken doen over de grens brengt wat juridische- en belastingzaken met zich mee. Omdat wij BTW-plichtig zijn hebben wij een belastingnummer nodig om de factuur te kunnen opmaken. Heeft uw onderwijsinstelling een BTW-nummer? Prima! In Nederland moeten scholen die een dienst of product afnemen van een bedrijf BTW betalen en kunnen ze deze later terugvragen. Heeft België een ander systeem voor onderwijsinstellingen, dan verzoeken we u contact met ons op te nemen: info@webseller.nl. Ook voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u op dat e-mailadres ‘terecht’.

Ja, dat kan. Onze partner Studers.nl heeft de methode als leermiddel opgenomen in de database. Via deze link kunt u losse exemplaren (laten) aanschaffen. De student ontvangt een voucher na het bestellen.

Directe link:

Als student kun je (student) in onze webshop een licentie bestellen. Nadat de bestelling betaald is maken we binnen 3 dagen een account voor je aan in de Webseller ELO. Je ontvangt hier een mailtje over (in het Engels) met inloggegevens. Bekijk nu de webshop

Op het moment dat we je account hebben aangemaakt in de ELO ontvang je een email met inloggegevens. Dat kan echter enkele minuten duren.

Heb je geen inloggegevens ontvangen, dan kun je:

– In de maibox van je schoolmailadres kijken,
– In de spambox kijken,
– Een nieuw wachtwoord aanvragen op het inlogscherm van de ELO (onderaan de pagina),
– Een email sturen aan info@webseller.be – één van onze specialisten mailt je dan een nieuw wachtwoord.

Ook voor andere vragen over onze lesmethode kun je mailen aan info@webseller.nl